Om HG's Garage

Om HG's garage

Jeg har altid været bidt af motorer, auto og bilsalg. Det har jeg levet af i 35 år samtidig med at fascinationen til motorcyklen HARLEY DAVIDSON, er vokset. Dem har jeg også skruet på i mange år.

Jeg fik min første HD i 90’erne og har, via flere renoveringsprojekter samt mit netværk, fået stort knowhow til HARLEY DAVIDSON.

Det er fedt for ørerne, at høre motoren spinde som en fiskekutter. I min fritid kører jeg selv alt det, jeg har tid til. Min passion er oldschool-stilen, hvor jeg selv bygger lige netop den cykel, jeg går med i tankerne.

Jeg har, siden 2017, importeret og solgt HARLEY DAVIDSON rundt omkring i Danmark. Jeg tager mig af det praktiske med motorkontoret, så nummerpladen kan monteres, og du kan komme ud at køre landevejene tynde. HD’en leveres selvfølgelig nysynet og tip top klar.

Det her er noget, jeg hygger mig med, efter de 35 år som selvstændig, derfor har jeg ikke faste åbningstider.

Kontakt os

HG's Garage
Holger Danskes vej 1
8960 Randers
CVR : 38798057

40296375
hg@hggarage.dk
Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

format_quote

Det er fedt for ørerne, at høre motoren spinde som en fiskekutter. I min fritid kører jeg selv alt det jeg har tid til. Min passion er oldschool-stilen, hvor jeg selv bygger lige netop den cykel, jeg går med i tankerne.

--HG